Τριανταφυλλόπουλος: «Όνειρο μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

Τριανταφυλλόπουλος: «Όνειρο μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

Τριανταφυλλόπουλος: «Όνειρο μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έκανε λόγο για όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα με σκληρή δουλειά.

''Σίγουρα με το σημερινό αποτέλεσμα καταφέραμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλαμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο, καταφέραμε το πήραμε, και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά το Τσάμπιονς Λιγκ και το καταφέραμε και αυτό. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι γιατί πλέον δεν είναι τόσο σημαντικό. Αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να ξεκουραστούμε και εν συνεχεία να κοιτάξουμε από τώρα τη νέα σεζόν''.

Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί αυτό ένα όνειρο για εσάς τους νέους παίκτες;

"Σίγουρα είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση για κάθε ποδοσφαιριστή. Πρέπει να κοιτάμε από τώρα όλοι οι παίκτες τι θέλουμε ο καθένας από τον εαυτό μας για του χρόνου και σαν ομάδα από την πρώτη μέρα που θα συγκεντρωθούμε να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον στόχο και εν συνεχεία για το πρωτάθλημα".

Σε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν μπορέσατε να πάρετε την νίκη, ήταν ο κακός σας δαίμονας;

"Δεν το κερδίσαμε, δεν μας κόστισε φυσικά. Είχαμε τις ευκαιρίες να το καθαρίσουμε το ματς και θα έλεγα ότι πέραν των πρώτων λεπτών στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο τέλος δεν μας απείλησε ο αντίπαλος τόσο πολύ. Αφού δεν χάσαμε τον στόχο μας από αυτή την ισοπαλία δεν μας απασχολεί και τόσο".

Θεωρείς ότι σας επηρέασε και το γεγονός πως γνωρίζατε ότι και με ισοπαλία θα ήσασταν πρώτοι;

"Όχι γιατί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κοιτούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήρθε. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ και έτσι ήρθε η ισοπαλία".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα