Θα... ψαχτεί για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός

Θα... ψαχτεί για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Θα... ψαχτεί για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός

bet365

Η περίπτωση του Τόμας Ροσίτσκι παραμένει στα υπόψιν του Ολυμπιακού, που εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για τον Τσέχο άσο. Και Κάλστρομ στο προσκήνιο...

Οι πρωταθλητές διατηρούν ως γνωστόν καλές επαφές με την Άρσεναλ, ενώ βρίσκονται και σε ανοιχτή γραμμή με τους Λονδρέζους ελέω Κάμπελ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ασχοληθούν ξανά και με άλλον παίκτη της αγγλικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Τόμας Ροσίτσκι.

Το όνομα του Τσέχου σταρ δεν είναι... φρέσκο για τον Ολυμπιακό, όλα δείχνουν πως θα φύγει από τους «κανονιέρηδες» και σύμφωνα με το «Goal» στο μεγάλο Λιμάνι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο 33χρονος άσος.

Ακόμα μία περίπτωση που φαίνεται ότι θα απασχολήσει, για την οποία σας είχε ενημερώσει πρόσφατα και το gazzetta, είναι αυτή του Κιμ Κάλστρομ. Ο Σουηδός μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Άρσεναλ, όμως δύσκολα θα συνεχίσει στους Ρώσους κι εμφανίζεται να βρίσκεται επίσης στη λίστα των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα