Παναθηναϊκός για Άμπροουζ!

Παναθηναϊκός για Άμπροουζ!

Παναθηναϊκός για Άμπροουζ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, εξετάζει ζεστά την περίπτωση του Ντάρεν Άμπροουζ. «Έχει προταθεί αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει» λένε στο «τριφύλλι».

Ήρθε ως δανεικός στον Απόλλωνα και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο λόγος για τον Ντάρεν Άμπροουζ, ο οποίος σε 11 συμμετοχές σκόραρε 6 φορές, αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο στη μεσαία γραμμή αλλά και πίσω από τον στράικερ. Ο 30χρονος Άγγλος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με το Sky Sports ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πολλές ομάδες που τον έχουν στην λίστα τους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Άμπροουζ είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα αν και έχει προτάσεις από την πατρίδα του. Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, στην Νιούκαστλ!

«Έχει προταθεί, δύσκολα θα προχωρήσει»

Από κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώναν πως υπάρχει θέμα με τον Άγγλο μέσο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα