Mundial 2014: Με Τζιμπούρ στην προεπιλογή!

Mundial 2014: Με Τζιμπούρ στην προεπιλογή!

Gazzetta team
Mundial 2014: Με Τζιμπούρ στην προεπιλογή!

bet365

Ο Ράφικ Τζιμπούρ παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη Νότιγχαμ πήρε την ευκαιρία από τον Χαλίλχοτζιτς και είναι στην προεπιλογή της Αλγερίας για το Μουντιάλ.

Στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ, αντίθετα, ο Τζαμέλ Αμπντούν έμεινε εκτός πλάνων του Χαλίλχοτζιτς. Ο Βόσνιος κάλεσε 30 παίκτες και μπορεί ο πρώην ερυθρόλευκος να μην είχε χρόνο συμμετοχής στη Νότιγχαμ, ωστόσο πήρε την ευκαιρία του. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φορ της Πόρτο, Γκιλάς είναι τραυματίας και η συμμετοχή του εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτός πλάνων έμεινε ο Αμπέντ του Παναθηναϊκού!
Τερματοφύλακες: Ζεμαμούς (Αλζέρ), Μπολί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Μοχάμεντ (Κονσταντέν), Ντουκά (Eλ Χαράχ).

Αμυντικοί: Μεντζανί (Βαλενσιέν), Μαντί (Ρεμς), Μπουγκέρα (Αλ Λεκουίγια), Γκουλάμ (Νάπολι), Χαλίς (Ακαδέμικα), Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Κανταμούρο (Μαγιόρκα), Μεσμπά (Λιβόρνο), Κουαλέ (Aλζέρ), Μοστεφά (Αζαξιό)

Μέσοι: Ταϊντέρ (Ίντερ), Γκουεντιούρα (Κρίσταλ Πάλας), Λασέν (Χετάφε), Γιεμπντά (Ουντινέζε), Φεγκουλί (Βαλένθια), Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Καντίρ (Ρεν), Μπραχίμι (Γράναδα), Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Μαχρέ (Λέστερ), Καραουί (ES Σετίφ), Μπουντεμπούζ (Μπαστιά)

Επιθετικοί: Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Σουντανί (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τζιμπούρ (Νότιγχαμ), Γκιλάς (Πόρτο).

 

Τελευταία Νέα