Δοκιμάζει νεαρό Κοσταρικανό ο Ολυμπιακός (vid)

Δοκιμάζει νεαρό Κοσταρικανό ο Ολυμπιακός (vid)

Δοκιμάζει νεαρό Κοσταρικανό ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Ο νεαρός Κοσταρικανός Μπέρνι Μπερκ περνάει από το μικροσκόπιο του Ολυμπιακού, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας και επιβεβαιώνει ο ατζέντης του.

Στο πρόσωπο του νεαρού Μπερκ ο Ολυμπιακός είδε έναν παίκτη με ταλέντο και προοπτικές. Ο 18χρονος Μπέρνι Τόμας Μπερκ Μοντιέλ της Σάντος Ντε Γκουαπίλες θα δοκιμαστεί για επτά ημέρες στου Ρέντη και εφόσον ικανοποιήσει τότε θα αποκτηθεί. Την πληροφορία πιστοποίησαν στο site everardoherrera.com και ο εκπρόσωπός του, Χοακίμ Μπατίκα, που σημειωτέον είναι και μάνατζερ του Τζόελ Κάμπελ αλλά και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας όπου ανήκει, Φρανσίσκο Άλβαρες. Ο Μπερκ είναι διεθνής με την U20 της Κόστα Ρίκα και αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα αγωνιστικά και προπονητικά τεστ των Πειραιωτών.

Ο Μπατίκα από μέρους του επισημαίνει πως πρόκειται για έναν παίκτη με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τον Κάμπελ. Ο Μπερκ πάντως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογό του και η αξία του τοποθετείται στα 50 με 60.000 ευρώ. Στο μεταξύ με τιτίβισμά της η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Κόστα Ρίκα συγχαίρει τον Μπερκ που μπόρεσε να πείσει ότι αξίζει μία ευκαιρία στην Ευρώπη μέσω της δοκιμής του με τον Ολυμπιακό. Ο Μπατίκα από την άλλη που θέλει να φέρει και άλλους παίκτες στο Λιμάνι εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως ο έμπειρος Μεξικανός πορτιέρο, Λουίς Μίτσελ ή ο 20χρονος διεθνής επιθετικός, Τζον Ρουίς (από το 2013 είναι στην Λιλ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα