Δεν πάει Μουντιάλ ο Αμπέντ

Δεν πάει Μουντιάλ ο Αμπέντ

Δεν πάει Μουντιάλ ο Αμπέντ

bet365

Ο Μεχντί Αμπέντ έκανε... παπάδες στη Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά ο εκλέκτορας της Εθνικής Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δεν τον κάλεσε ούτε στην προεπιλογή ενόψει του Μουντιάλ.

Μία καταπληκτική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, 10 γκολ και 6 ασίστ, δεν έφταναν στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για να καλέσει στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μεχντί Αμπέντ. Ο μέσος του «τριφυλλιού» που ανήκει στην Νιουκάστλ, ήταν εξαιρετικός σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο αλλά ο έμπειρος εκλέκτορας της αφρικανικής ομάδας τον άφησε εκτός.

Αναλυτικά οι 30 παίκτες της προεπιλογής:

Τερματοφύλακες: Ζεμαμούς (USM Αλζέρ), Μπολί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σι Μοχάμεντ (CS Κονσταντέν), Ντουκά (USM Eλ Χαράχ).

Αμυντικοί: Μεντζανί (Βαλενσιέν), Μαντί (Ρεμς), Μπουγκέρα (Λεκουίγια), Γκουλάμ (Νάπολι), Χαλίς (Ακαντέμικα), Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Κανταμούρο (Μαγιόρκα), Μεσμπά (Λιβόρνο), Κουαλέντ (USM Aλζέρ).

Μέσοι: Μοστεφά (Αζαξιό), Ταϊντέρ (Ίντερ), Γκουεντιούρα (Κρίσταλ Πάλας), Λασέν (Χετάφε), Γιεμπντά (Ουντινέζε), Φεγκουλί (Βαλένθια), Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Καντίρ (Ρεν), Μπραχίμι (Γράναδα), Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Μαχρέζ (Λέστερ), Καραουί (ES Σετίφ), Μπουντεμπούζ (Μπαστιά).

Επιθετικοί: Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισ.), Σουντάνι (Ντιναμό Ζαγκρεμπ), Τζιμπούρ (Νότιγχαμ), Ζιλάς (Πόρτο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα