Πρόταση Ολυμπιακού για Ντιόπ!

Πρόταση Ολυμπιακού για Ντιόπ!

Πρόταση Ολυμπιακού για Ντιόπ!

bet365

Ο Ντιόπ είπε... αντίο στη Λεβάντε, οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να τον αποχωριστούν και μιλούν για επίσημη προσφορά του Ολυμπιακού στα 2 εκατ. ευρώ!

Ο Ντιόπ έπαιξε το τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη Λεβάντε, αποθέωθηκε από τον κόσμο της ομάδας και ετοιμάζεται για το νέο σταθμό της καριέρας του «Ο Ντιόπ θα φύγει αυτό το καλοκαίρι για ένα σεβαστό ποσό» ανέφεραν οι Ισπανοί και όπως τονίζεται η Λεβάντε ζητά 3 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει επίσημη πρόταση που αγγίζει τα 2 εκατ. Οι Ιβηρες πάντως παρά τη σημαντική διαφορά που υπάρχει υποστηρίζουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, μιας και ο Ντιόπ επιθυμεί διακαώς να παίξει στον Ολυμπιακό. Από την ομάδα του Πειραιά πάντως δεν επιβεβαιώνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η πρόταση προς τους Ισπανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα