Η απάντηση του Παναθηναϊκού για το γκολ του Μπεργκ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού για το γκολ του Μπεργκ

Gazzetta team
Η απάντηση του Παναθηναϊκού για το γκολ του Μπεργκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός απάντησε για το γκολ του Μπεργκ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως μόνο γέλια προκαλεί η προσπάθεια τηλεκριτικών διαιτησίας σε κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός να το βαφτίσουν φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκους Μπεργκ με τηλεοπτικά κανάλια να αναφέρουν πως είναι επιθετικό φάουλ. Οι κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και επισημαίνουν:

«Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η ‘προσπάθεια’ τηλεκριτικών διαιτησίας σε κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός να βαφτίσουν φάουλ το πεντακάθαρο χθεσινό γκολ του Μπεργκ. Το αρνήθηκε μέχρι και ο ίδιος ο Ζησόπουλος, αλλά η λεπτομέρεια είναι μικρή για να τους χαλάσει την (έτοιμη) ιστορία.

Δεν είναι δε τυχαίο ότι οι αστείες και ύποπτες αυτές αναλύσεις έγιναν «πάσα» στα Ολυμπιακά έντυπα, προφανώς για να παρηγορηθούν για τον επιθετικό που δεν έχει η ομάδα τους.
Καλό είναι να καταλάβουν ορισμένοι ότι όση λάσπη και να ρίχνουν στον κορυφαίο φορ που παίζει στο πρωτάθλημα και γενικότερα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα επιστρέφει επάνω τους με όσα έχουν κάνει στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα