Είπε... αντίο στη Λεβάντε ο Ντιόπ

Είπε... αντίο στη Λεβάντε ο Ντιόπ

Gazzetta team
Είπε... αντίο στη Λεβάντε ο Ντιόπ

bet365

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε έδωσε ο Πάπε Ντιόπ κόντρα στη Βαλένθια σύμφωνα με τους Ισπανούς κι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτησή του.

Η υπόθεση του Σενεγαλέζου μέσου είναι αυτή που έχει προχωρήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη για τους πρωταθλητές κι όλα δείχνουν πως η κατάληξη τής θα είναι θετική αυτό το καλοκαίρι, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί πέρυσι. Στην ιβηρική μάλιστα τονίζεται πως ο Ντιόπ αποχαιρέτησε το κοινό της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια, όπου λογικά έδωσε το τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη φανέλα της τωρινής του ομάδας.

«Ο Ντιόπ λέει “αντίο”. Ίσως ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε αυτό. Δύο από τους παίκτες που είχαν σημαντική συνεισφορά στη φετινή σεζόν έπαιξαν στο ντέρμπι με ένα άρωμα αποχαιρετισμού. Ο ένας είναι ο Ντιόπ. Ο Κίκο Κατλανάν (σ.σ. Πρόεδρος της Λεβάντε) αναγνώρισε πως έπρεπε να ακούσει τις προσφορές που έχει ο παίκτης, ο οποίος θα μπορούσε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ολυμπιακός πίεσε ως την τελευταία μέρα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό σε ένα standing ovation για τα δύο χρ;oνια που πέρασε στην ομάδα. Ο Ντιόπ θα φύγει αυτό το καλοκαίρι για ένα σεβαστό ποσό», αναφέρεται στο κείμενο της τοπικής «Las Provincias» κι όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που ετοιμάζεται να... υποδεχτεί τον 28χρονο μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα