Αναστασίου: «Νίκη για τον κόσμο»

Αναστασίου: «Νίκη για τον κόσμο»

bet365

Να ευχαριστήσει τον κόσμο με μία νίκη επί του Αστέρα, ήθελε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στα προβλήματα της σωματικής, αλλά και της ψυχολογικής κούρασης που κατάφερε να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο.

«Θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι σε 15 μέρες. Θέλαμε το τρίποντο. Μας έλλειψε η ηρεμία. Το ελέγχαμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και ήρεμοι θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και να μην είχαμε το άγχος. Δεδομένης της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, θα έλεγα τέλος καλό όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Θα δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον στόχο που είχαν θέση για το παιχνίδι με τους Αρκάδες: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Είναι άσχημο για κάποιους ανεγκέφαλους να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών δυστυχώς. Η χρονιά έκλεισε με νίκη για τον κόσμο και θέλουμε να κλείσουμε κι εμείς με νίκη για να πούμε ότι η χρονιά πήγε καλά».

Όσο για το εάν θα επηρεαστούν οι ξένοι από το παιχνίδι χωρίς κόσμο: «Παίξαμε ένα ματς με τα Γιάννενα χωρίς κόσμο. Ήταν λίγο περίεργο αυτό το συναίσθημα, αλλά δυστυχώς έτσι όπως τα καταφέραμε θα πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες. Το θεωρώ άδικο, όμως άλλοι παίρνουν αποφάσεις. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παρουσιαστούν όπως πρέπει».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Σίλντενφελντ, είπε: «Μπορούσε να συνεχίσει, πολλοί παίκτες παραπονέθηκαν για σφιξίματα. Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί για να μην μείνουμε χωρίς αλλαγές. Είχαμε επικοινωνία με τον κάθε παίκτη. Ήθελε να παίξει και να τελειώσει το παιχνίδι ο Σίλντενφελντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα