«Σειρήνες» από εξωτερικό για Γιαννούλη

«Σειρήνες» από εξωτερικό για Γιαννούλη

«Σειρήνες» από εξωτερικό για Γιαννούλη

bet365

Αρκετοί σκάουτερ από εξωτερικό αλλά και Γερμανία έχουν τσεκάρει φέτος τον Κώστα Γιαννούλη με την πλευρά του παίκτη να περιμένει κρούση ή κρούσεις.

Την στιγμή που τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν διαρροές περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον μπακ των Περιστεριωτών ο Γιαννούλης εξακολουθεί να παρακολουθείται από συλλόγους του εξωτερικού ενώ συνεχίζει να έχει... φαν στην Γερμανία. Εξάλλου φέτος τον είδαν από κοντά αρκετοί σκάουτερ από το εξωτερικό. Ο 26χρονος παίκτης έτσι και αλλιώς έχει θητεύσει για δύο χρόνια στην ομάδα της Κολωνίας. Στον Ατρόμητο πάντως δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής αποδέκτες καμίας επίσημης προσφοράς για τον ποδοσφαιριστή, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Η πλευρά του Γιαννούλη ωστόσο αναμένει την εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντος από ομάδα ή ομάδες από την Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα