«Κανένα θέμα με Κρκιτς, Ντιούφ»

«Κανένα θέμα με Κρκιτς, Ντιούφ»

«Κανένα θέμα με Κρκιτς, Ντιούφ»

bet365

Σε ακόμα μια μεταγραφική διάψευση προέβη ο Ολυμπιακός, αφού Κρκιτς, Ντιουφ δεν... απασχολούν τους Πειραιώτες. Δεν έχει κλείσει ο Ντιόπ!

Το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς και του Ντιουφ συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες διέψευσαν το ενδιαφέρον για τους δυο παίκτες, τονίζοντας πως δεν υπήρχε ποτέ κανένα θέμα. Οι Πειραιώτες κινούνται μεθοδικά για να κλείσουν άμεσα μεταγραφές και τη δεδομένη χρονική στιγμή τρεις παίκτες είναι στην... τελική ευθεία για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα. Ο Αλαν Πουλίδο, ο Κώστας Φορτούνης και ο Πάπε Ντιόπ είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχουν επαφές. Ο πρώτος είναι... κλεισμένος και περιμένει το «οκ» από την μεξικάνικη Ομοσπονδία, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται τόσο η περίπτωση του Φορτούνη όσο και αυτή του Ντιόπ, μιας και οι δυο παίκτες είναι θετικοί στο να συνεχίσουν στον Πειραιά. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει πως έχει υπάρξει συμφωνία με τον μέσο της Λεβάντε, ενώ δεν υπάρχει και κανένα θέμα με τον Ινς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα