«Χρειάζεται πλάνο και οργάνωση ο Άρης»

«Χρειάζεται πλάνο και οργάνωση ο Άρης»

Gazzetta team
«Χρειάζεται πλάνο και οργάνωση ο Άρης»

bet365

Ο γενικός διευθυντής στην εταιρία συμβούλων financial business systems Δημήτρης Καμπούρης που έδωσε το «παρών» στη συνάντηση της ΠΑΕ με επιφανείς παράγοντες του Άρη με δηλώσεις του υποστήριξε ότι «... ο Άρης θα γίνει Ρεάλ της Ελλάδας»

Ο Καμπούρης με δηλώσεις του στον «Libero 107,4» αρχικά είπε τα εξής: «Δήλωσα ότι ο Αρης μπορεί να γινει η Ρεάλ της Ελλάδας και παρεξηγήθηκα. Δεν είμαι ο καθ ` ύλην αρμόδιος σε ποδοσφαιρικά θέματα. Δεν εννοώ ότι θα γίνει Ρεάλ αλλά ο Αρης της Ελλάδας, όπως σωστά έγραψε ένας συνάδελφός σας. Εγώ μιλάω για οργανωτικά θέματα. Οργανωτικά δεν πρέπει να έχουμε την προχειρότητα. Είμαστε ανώνυμες εταιρίες και το ποδόσφαιρο είναι μία βιομηχανία άρα πρέπει να αξιολογείται και να σχεδιάζεται με επιχειρηματικούς όρους. Πρέπει να διοργανώσουμε έναν φορέα, που να λειτουργεί ως επιχείρηση.

Συζητάμε όλοι για επενδυτές. Αυτός ο επενδυτής δεν θα έχει προσδοκία οφέλους; Πού θα επενδύσει; Δεν μπορούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες να βγάζουν δίσκο της εκκλησίας. θα δουλέψουν σαν επιχείρηση».

Για το μοντέλο των ευρωπαϊκών ομάδων: «Επειδή πολλοί πήραν χλευαστικά τη δήλωση για τη Ρεάλ, έχω μελετήσει πώς είναι οργανωμένες επιχειρησιακά αυτές οι ομάδες έχουν συμβούλους, ανθρώπους, στελέχη, προϋπολογισμούς, μπίζνες πλαν, μπαίνουν στο χρηματιστήριο. Η Ρεάλ είχε πολύ περισσότερα έσοδα χωρίς να έχει καλές επιδόσεις. Εισήγαγε ένα νέο οργανωτικό μοντέλο, έχει ένα μπίζνες πλαν, έχει συγκεκριμένους στόχους».

Για την κατάσταση στον Αρη: «Οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι. Πρέπει να δώσουμε έναν αέρα δημιουργικό. Στον Αρη δημιουργούνται οι συνθήκες για έναν αέρα αισιοδοξίας. Προχθές παραβρέθηκε η πιο μεγάλη εταιρία «Σαμαράς και συνεργάτες». Από τις 15 Απριλίου ένα γήπεδο μπορεί να αλλάξει χρήσεις. Να έχει κινηματογράφο, να έχει πάρκινγκ κτλ. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να την αδράξει. Αν ο Αρης σε 2-3 μήνες βγάλει μία εκδήλωση ενδιαφέροντος για το γήπεδο φυσικά θα έρθουν επενδυτές».

Για την πίεση χρόνου που υπάρχει στον Αρη: «Ο χρονικός προγραμματισμός του Αρη καίει. Πρέπει να δοθούν προτεραιότητες. πρέπει να κάνω ένα κουμπαρά για άμεσες προτεραιότητες και μετά να αρχίσω να σχεδιάζω. Αν δει ο κόσμος του Αρη ότι γίνεται μία προσπάθεια, αν αλλάξει το κλίμα και μπει το μέλλον, η αισιοδοξία, θα υπάρχει αποτέλεσμα».

Για το τι είδε στη συνάντηση που πήγε: «Διαπίστωσα ένα δ.σ. του Αρη αποφασισμένο. Με έπεισε ότι είναι αποφασισμένο. Η παρουσία νομικών, τεχνικών, η σεμνή και ταπεινή η δικιά μου, οικονομολόγων, έδωσε ένα στίγμα. Έχει μπει ένα σχέδιο, το προχθεσινό ήταν η αρχή, το σύνθημα. Η δική μου συνεισφορά είναι να συντάξουμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο, που θα συνδέεται με την αναβάθμιση και τις νέες χρήσεις του γηπέδου, θα έχει νέους στόχους, μεταξύ αυτών νέο τρόπο διοίκησης, ένα μάρκετ πλαν και ένα χρηματοοικονομικό πλάνο, μία διαφανής και σωστή διαχείριση. Δεν γίνεται το 2014 να μην ξέρουμε την οικονομική κατάσταση του Αρη. Ο Αρης κρίθηκε ότι δεν είναι βιώσιμος, γιατί δεν υπήρχε επιχειρηματολογία αν είναι βιώσιμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα