Ετοιμάζει πρόταση για Μπεργκ η Στόουκ

Gazzetta team
Ετοιμάζει πρόταση για Μπεργκ η Στόουκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ εντυπωσιάζει με τον Παναθηναϊκό και η Στόουκ φέρεται να ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό.

Οπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα «stokesentinel», η αγγλική ομάδα έχει στείλει ανθρώπους της στην Ελλάδα και παρακολούθησαν τον Μάρκους Μπεργκ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ της Superleague με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μαρκ Χιουζ έχει καλή γνώμη για τον Μπεργκ και τον έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα, μετά το «ναυάγιο» με τον Ιβιτσα Ολιτς της Βόλφσμπουργκ. Έτσι, η Στόουκ ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό όμως, στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν συζητούν καν την προοπτική πώλησης του πρώτου σκόρερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα