ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική

bet365

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει έπειτα από την τιμωρία του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (18:15, NS2) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ από την κορυφή βρέθηκε στην τελευταία θέση του σχετικού πίνακα και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες προκειμένου να μην χάσει κι άλλο έδαφος από την κορυφή που οδηγεί στα προκριματιά του Champions League.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Βίτορ, Σκόνδρα, τον Κίτσιου δεξιά και τον Τζαβέλλα αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάτσε και Λάζαρ, με τον Νάτχο σε ελεύθερο ρόλο, τους Σαλπιγγίδη, Στοχ στις πτέρυγες και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βούκιτς, Πόζογλου, Σαββίδης και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσαουράλδε, καθώς και οι Χούσεν, Μαντούρο, Λάζαρ και Κατσουράνης.

Ο Ατρόμητος αναζητά και αυτός την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και η τιμωρία του ΠΑΟΚ τον κρατά στο κόλπο, της πρώτης θέσης. Οι Περιστεριώτες έχουν καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα και καλούνται να δείξουν το πρόσωπο που είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

Ο Γιώργος Παράσχος θα επιστρέψει στο 4-4-2 με τον Τσέναμο κάτω από τα δοκάρια, τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα τους Φυτανίδη και Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Δημούτσος, Μπάλλας, ο Ούμπιδες δεξιά, ο Καραμάνος αριστερά και επιθετικό δίδυμο Ναπολεόνι-Παπαδόπουλος.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Μπρίτο, Γεωργίου, Νάστος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φωτάκης και Φάμπιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα