Ερυθρόλευκη... επιμονή για Σάββα

Ερυθρόλευκη... επιμονή για Σάββα

Ερυθρόλευκη... επιμονή για Σάββα

bet365

Τρεις ελληνικές ομάδες έχουν μπει στον... χορό της απόκτησης του Γιάννη Σάββα με τον παίκτη να είναι ακόμα στην ερυθρόλευκη λίστα.

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει πρώτοι για την περίπτωση του νεαρού Γιάννη Σάββα από την Κύπρο, που έχει τσεκάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάθε χρόνο κοιτάζει και αυτήν την αγορά. Ο διεθνής Κύπριος είναι ένας παίκτης που αρέσει ιδιαίτερα στους Πειραιώτες -που έχουν... ψαχτεί αρκετά για το θέμα του- με την διαφορά πως ο ίδιος εφόσον κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να μπορέσει να αναδειχθεί σε μία τέτοια ομάδα, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για την επόμενη σεζόν και όχι να κλείσει για να βρεθεί μετά σε άλλον σύλλογο με δανεισμό. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις και περιστάσεις τον πρώτο και τον τελικό λόγο έχει ο Μίτσελ. Για τον Σάββα υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν από την χώρα μας. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει έχει γίνει και πρόταση για την απόκτησή του από σύλλογο πιο χαμηλής κατηγορίας. Προς το παρόν πάντως δεν έχει κλείσει πουθενά και ενώ οι Κύπριοι επιμένουν για τα καλά για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα