«Αφερέγγυα η Τίγκρες για Πουλίδο»

«Αφερέγγυα η Τίγκρες για Πουλίδο»

«Αφερέγγυα η Τίγκρες για Πουλίδο»

bet365

ΜΜΕ του Μεξικού έχουν... στραφεί κατά της Τίγκρες για τα όσα ισχυρίζεται για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο.

Στο Μεξικό τονίζεται η δεδομένη επιθυμία του Άλαν Πουλίδο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο διευκρινίζεται πως η Τίγκρες εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κάνει τα... δικά της. «Από εκεί που ήταν να γίνει άμεσα η μεταγραφή του παίκτη φτάσαμε στο να βλέπουμε ένα ελληνικό... δράμα. Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια που πλέον σταματάει να είναι ποδοσφαιρικό και πηγαίνει σε επίπεδο... κουτσομπολιού και διαδόσεων.

Η ουσία είναι πως η Τίγκρες αποδείχθηκε αφερέγγυα για την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Ίντριγκα και ψέμματα έχουν γεμίσει αυτήν την ιστορία. Η Τίγκρες ενώ ξεκίνησε επαφές για νέο συμβόλαιο ξαφνικά ανακοινώνει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για το επόμενο πρωτάθλημα. Τελικώς ποιός λέει αλήθεια; Ποιός ψεύδεται για όλα όσα έχουν συμβεί και όσα θα γίνουν;», σημειώνουν οι Μεξικανοί.

Παράλληλα αναφέρεται πως ο Άλαν Πουλίδο και ο ατζέντης του ρίσκαραν με την κίνησή τους για τον Ολυμπιακό καθώς γνώριζαν πως η Τίγκρες θα λειτουργούσε... περίεργα για την υπόθεσή τους. Επιπροσθέτως υπογραμμίζουν όμως πως θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η θέληση του Πουλίδο να φύγει αλλά και οι ενέργειες του μάνατζέρ του. Και αυτό διότι αμφότεροι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πιάσει ο παίκτης Λιμάνι και να μπορέσει να εκτοξεύσει την καριέρα του σε άλλα επίπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα