Στις Κομόρες ο Μπεν

Στις Κομόρες ο Μπεν

Στις Κομόρες ο Μπεν

bet365

Για τις Κομόρες αναχώρησε σήμερα ο Μπεν, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, τη στιγμή που είναι αβέβαιο το μέλλον του.

Πίσω του άφησε για λίγο τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του ο Μοχάμεντ Μπεν, τη στιγμή που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ενώ έχει προτάσεις και από το εξωτερικό. Ο 24χρονος στράικερ, που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Βέροια και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, αναχώρησε σήμερα για τις Κομόρες, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Έτσι, θα απουσιάσει για μερικές ημέρες από τις προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά», με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την επιστροφή του, αφού αναμένεται να συναντηθούν με τον ίδιο, τον μάνατζέρ του και τον Αρβανιτίδη.

Επίσης, απών στα τέλη της εβδομάδας θα είναι και ο Όστοϊτς, ο οποίος θα μεταβεί στη Σερβία λόγω του γάμου του αδερφού του. Από εκεί και πέρα, πλην του φιλικού με τη Ξάνθη, ο σύλλογος της Ημαθίας ίσως δώσει ακόμα ένα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτό θα είναι το προσεχές Σάββατο (10/5) και αντίπαλος κατά πάσα πιθανότητα το Μακροχώρι. Τέλος, να σημειωθεί πως οι παίκτες της Βέροιας θα επιστρέψουν αύριο, Τρίτη, στις προπονήσεις και ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου με το φιλικό απέναντι στη Σκόντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα