Κωνσταντίνου: «Τώρα χαίρεται ο Μαρινάκης»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Τώρα χαίρεται ο Μαρινάκης»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για σχέδιο επεισοδίων που υπήρχε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Στην αστυνομία και σε μερίδα των φίλων του ΠΑΟΚ απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή το βράδυ στην Λεωφόρο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης για τα όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ζητώντας από την Θύρα 4 να διαγράψει τους ταραξίες...

«Μου έκανε εντύπωση πως στις 20:10 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν κάνει την είσοδο τους. Θεωρώ πως όλα αυτά που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα είχαν προσχεδιασμένα, διότι την ώρα της εισόδου ένας φίλαθλος πέταξε μια φωτοβολίδα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία έγινε ό,τι έγινε», είπε αρχικά ο «αγριόγατος».

Στη συνέχεια μίλησε για την χαμένη ευκαιρία των μετακινήσεων, λέγοντας: «Δόθηκε η ευκαιρία για τελευταία φορά να γίνουν μετακινήσεις, ατυχώς όπως αποδείχθηκε, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ να απομονώσουν αυτούς τους οπαδούς που δημιουργούν τα επεισόδια. Δεν είναι πολλοί, 50 άτομα είναι, θα μπορέσουν να τους απομονώσουν».


Ολοκληρώντας, τόνισε: «Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οι υγιείς φίλαθλοι των συνδέσμων, από τους αλήτες που πάνε στα γήπεδα και μοναδικός τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν επεισόδια. Ορισμένοι από τους οπαδούς ήρθαν από την Θεσσαλονίκη να δημιουργήσουν επεισόδια. Που τον βρήκε τον πυρσό δηλαδή αυτός που τον πέταξε και έγιναν τα επεισόδια;

Ήμασταν έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στην Θύρα 13 υπήρχε πανό που καλωσόριζε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Επειδή την ξέρω την Θύρα 4 από την εποχή που έπαιζα μπάλα, ξέρω πόσο ντόμπροι είναι, ζητώ να διαγράψει αυτούς τους οπαδούς. Ο Μαρινάκης τώρα χαίρεται και βέβαια χαίρεται. Ο ΠΑΟΚ χθες εκτέθηκε από λίγα άτομα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Πολιτεία που πρέπει να επιληφθεί αυτών των γεγονότων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα