Ανατροπή και... ρήτρα για Πουλίδο!

Ανατροπή και... ρήτρα για Πουλίδο!

Ανατροπή και... ρήτρα για Πουλίδο!

bet365

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πουλίδο, η Τίγκρες επιμένει πως δεν μένει ελεύθερος ο παίκτης και μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα του (7,5 εκ. ευρώ) θα αποχωρήσει!

Ένα σημαντικό... αγκάθι, προέκυψε για τον Ολυμπιακό, σχετικά με την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, αφού η Τίγκρες επιμένει πως ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος! Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα ο ατζέντης του, ο σύλλογος είναι κατηγορηματικός, ενώ όπως είπε ο αθλητικός διευθυντής της Τίγκρες, Μιγκέλ Ανχελ Γκάρζα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικού, ο Πουλίδο δεν είναι καν προς πώληση. Έτσι, για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα, θα πρέπει να καλύψει την ρήτρα του, που ανέρχεται στα 7.5 εκ ευρώ!

«Δεν έχουμε καμία προσφορά για τον Πουλίδο και ο παίκτης δεν πωλείται» είπε αρχικά, ενώ όπως τόνισε: «Αν κάποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, ας καλύψει την ρήτρα του. Οι ατζέντηδες πάντα θέλουν να πετύχουν καλύτερες συμφωνίες και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα ποσά, οπότε είναι λογικό να κοιτούν κι άλλες επιλογές», τόνισε σχετικά. Ο Ολυμπιακός πάντως από χθες δεν είχε επιβεβαιώσει ούτε τα περί συμφωνίας ούτε τα περί επικείμενης έλευσης του παίκτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα