Όλυμπος Κέρκυρας-Λάρισα 0-2

Όλυμπος Κέρκυρας-Λάρισα 0-2

Όλυμπος Κέρκυρας-Λάρισα 0-2

bet365

Τέλος στην μαύρη σελίδα της Γ' Εθνικής έβαλε και μαθηματικά η Λάρισα που μετά το 2-0 επί του Όλυμπου Κέρκυρας εξασφάλισε την άνοδο στη Football League.

Μετά την ΑΕΚ, που από την περασμένη εβδομάδα είναι και μαθηματικά στην Football League, η ΑΕΛ πήρε σειρά και έβαλε... τέλος στην μαύρη σελίδα της στην Γ' Εθνική! Η Κυπελλούχος Γ' Εθνικής, επικράτησε 2-0 του Όλυμπου Κέρκυρας εκτός έδρας και είναι και επίσημα στην Football League.

Οι «βυσσινί», τα βρήκαν κάπως σκούρα στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μην τους αφήνουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό άλλαξε όμως στο δεύτερο μέρος, με την Λάρισα πιο αποφασισμένη να... τελειώνει με το θέμα της ανόδου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70' με κεφαλιά του Μπλέντι και να διαμορφώσει το τελικό 0-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσινάκης και εκτέλεσε ο Γκούρτσας.

Μετά από αυτή τη νίκη λοιπόν, το «αλογάκι» επιστρέφει στην Football League, κατακτώντας πλέον και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Όλυμπος Κέρκυρας (Κώστας Νέτης): Βαρελής, Βάγιας, Βασιλάκης, Πανδής, Γκερέκος(76’ Τριβυζάς), Κούδας, Βλάχος, Καλούδης, Γαστεράτος, Βλάσσης(86’ Καλούδης), Παππάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Σιάκκας, Κορομηλάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Πατινιώτης(74’ Μπουσινάκης), Καρακατσάνης(62’ Μπλέντι), Στεφανίδης(90΄Γαρυφαλλόπουλος), Γκούρτσας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα