Πουλίδο: «Έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά» (vid)

Πουλίδο: «Έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά» (vid)

Πουλίδο: «Έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά» (vid)

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο παραδέχθηκε πως ξεκίνησε μαθήματα ελληνικών ενώ πιθανότατα θα έρθει εντός της προσεχούς εβδομάδας στην χώρα μας για τις υπογραφές.

Σε καθημερινή βάση ο Μεξικανός άσος έχει έναν... βομβαρδισμό μηνυμάτων στο προσωπικό του προφίλ για το μέλλον του με αφορμή την επικείμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Την Κυριακή όμως ο ίδιος έδωσε μία ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα για το που θα παίζει την επόμενη σεζόν γράφοντας πως «συγχωρέστε με αλλά ήμουν στον αυτόματο διορθωτή. Έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά. Χαιρετισμούς σε όλους». Ο παίκτης θα βρεθεί εκτός απροοόπτου μέσα στις προσεχείς ημέρες στην πατρίδα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία παρότι έχει ξεκαθαρίσει πως ο Πουλίδο είναι ένας εκ των διακαών του μεταγραφικών πόθων. Επιπλέον είτε διαψεύδει είτε δεν επιβεβαιώνει σχεδόν κάθε άλλο όνομα που έχει γραφτεί ή συνδεθεί με τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα. Ο Πουλίδο πάντως προς τα τέλη Μαϊου θα πρέπει να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Στο μεταξύ μπορείτε παρακάτω να τον δείτε ξανά σε δράση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα