Πρωταθλητής στους Νέους ο ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής στους Νέους ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πρωταθλητής στους Νέους ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Νέων (Κ20) μετά τη νίκη του με 3-1 επί του ΟΦΗ στη Νέα Μεσήμβρια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πόζογλου που σημείωσε δύο γκολ.

Μπορεί η αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ να απογοήτευσε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά η ομάδα Νέων έδειξε γιατί είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε σε τρομερή ημέρα τον Πόζογλου ο οποίος σημείωσε τα δύο (48'-64') από τα τρία γκολ με τον Παπαδόπουλο να προσθέτει άλλο ένα (23') με τον Κασσωτάκη να μειώνει για τους Κρητικούς.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έφτασε μετά από 32 αγωνιστικές τους 76 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον δεύτερο Ολυμπιακό, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα