Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

bet365

Μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συναντιούνται στη Λεωφόρο (20:30, NS1) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ που θα τον φέρει καβάλα στο άλογο στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Καπίνο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρι έχοντας μπροστά του τον Κουτρουμπή με τον Σίλντενφελντ, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά και τον Νάνο αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Πράνιτς και Μέντες, με τους Ζέκα (δεξιά) και Καρέλη (αριστερά) στις πτέρυγες και τον Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπεργκ.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Λαγός, Ατζαγκούν, Δώνης και Ρισβάνης. Εκτός έμειναν οι Αμπέντ, Μπαϊράμι, Μαρινάκης και Ντίνας.

Ο ΠΑΟΚ μετά την βαριά ήττα στον τελικό του Κυπέλλου και την εντός έδρας γκέλα από τον Αστέρα Τρίπολης αναζητά ένα αποτέλεσμα που θα επιφέρει και πάλι την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα επιλέξει να παίξει με σύστημα 4-3-3. Ο Γλύκος θα παίξει στον άσο με την τετράδα του να αποτελείται από τους Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα (δεξιά) και Τζαβέλλα (αριστερά). Στην τριάδα των χαφ θα ξεκινήσουν οι Κάτσε, Λάζαρ με τον Νάτχο σε δημιουργικό ρόλο και πιο μπροστά οι Σαλπιγγίδης, Στοχ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή του «δικέφαλου» του Βορρά συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Κατσικάς, Σαββίδης, Ολίσε, Βούκιτς, Μάρτενς και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κίτσιου καθώς και οι Μαντούρο, Κατσουράνης, Λούκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα