Με προβλήματα σε Βόλο και Ψαχνά τα Χανιά

Gazzetta team
Με προβλήματα σε Βόλο και Ψαχνά τα Χανιά

bet365

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ηρακλής Ψαχνών την Κυριακή σε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή...

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μουράτ Σεροπιάν στα Χανιά ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και αυτής με τον Ηρακλή Ψαχνών... Ο τεχνικός των Κρητικών, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασιλόγιαννη, Μάνικο, Μαρκαντωνάκη, Μπουντόπουλο και στον Γκούμα, ο οποίος ωστόσο είναι στην αποστολή, καθώς θα εκτίσει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αυτό γίνεται γιατί, η αποστολή των Χανίων μετά το παιχνίδι στον Βόλο, θα βρεθεί στην Αθήνα όπου και θα μείνει μέχρι την Τετάρτη, ώστε να μεταβεί στα Ψαχνά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή... Έτσι, από την στιγμή που δεν θα επιστρέψει στη βάση, ο Σεροπιάν ανακοίνωσε την αποστολή και για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Χατζηησαϊας, Ζντράβγκοβιτς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Μέλο, Γκούμας, Κοσταντίνοφ, Μαραγκουδάκης, Τσάτσος,Καμπλιώνης, Λουκίνας, Βαλλιάνος, Σκάρος,Τσατσαρής, Μανωλάς,Πότσι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα