Πάνοπλος συν τον Φυτανίδη ο Ατρόμητος

Πάνοπλος συν τον Φυτανίδη ο Ατρόμητος

bet365

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα ταξιδέψει η αποστολή του Ατρομήτου στην Τρίπολη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα μιας και σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Φυτανίδης.

Ο βαθμός με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες την Κυριακή φιλοξενούνται από τον Αστέρα (18:15) και το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, μιας και στην αποστολή για την Τρίπολη συμπεριλήφθηκε και ο Φυτανίδης.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία είναι οι: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο.

Έξω από το γήπεδο τα εισιτήρια

Ο Ατρόμητος δεν θα είναι μόνος του στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς δίπλα του θα βρίσκονται και φίλοι της ομάδας. Τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πωλούνται έξω από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την τιμή τους να είναι 15 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα