To... μήνυμα Πουλίδο σε Ολυμπιακό

To... μήνυμα Πουλίδο σε Ολυμπιακό

To... μήνυμα Πουλίδο σε Ολυμπιακό

bet365

Έτοιμος για το τελικό ναι και τις υπογραφές με Ολυμπιακό είναι ο Άλαν Πουλίδο που σύμφωνα με τους Μεξικανούς έστειλε σχετικό μήνυμα προς τους ερυθρόλευκους. Αναφορά για Σκόκο και Εντουάρντο.

Ο Πουλίδο είναι άκρως θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό και όπως διαρρέεται από το Μεξικό ξεκαθάρισε ήδη προς τον σύλλογο πως «έρχομαι σύντομα και υπογράφω!». Το γεγονός πως o διεθνής κυνηγός πάνω στις συζητήσεις με την Τίγκρες ζήτησε αρκετά σημαντική αύξηση των αποδοχών του φαίνεται πως τον οδηγεί οριστικά εκτός της ομάδας και πιο κοντά στο Λιμάνι. Και αυτό διότι η Τίγκρες δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει όσα αξιώνει. Όπως όλα δείχνουν λίαν συντόμως θα γίνει το τελικό deal Πουλίδο-Ολυμπιακού για συμβόλαιο 3 ή 4 ετών με αρκετά μεγάλο ετήσιο μισθό για εκείνον. Οι Μεξικανοί πάντως αφήνουν ένα μικρό... παράθυρο, επισημαίνοντας πως υπάρχει η πιθανότητα στο υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη να έχει τοποθετηθεί ρήτρα σε περίπτωση που θα ήθελε να φύγει για την Ευρώπη (μία ρήτρα που κάποιοι αναφέρουν ότι είναι 6 εκατ. ευρώ και άλλοι 7,5 εκατ. ευρώ) ενώ ορισμένοι βάζουν στο κόλπο (εκτός από την Πάρμα) και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο Μεξικό από την άλλη γίνεται λόγος (ως προς τον Ολυμπιακό) και για τον Σκόκο αλλά και για τον Εντουάρντο της Σαχτάρ. Για τον Κροάτη παίκτη που έχει βραζιλιάνικες καταβολές επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και πιο καλά και ότι προτίθεται να το κάνει και τώρα. Η πληροφόρηση των Μεξικανών για τους δύο παίκτες προέρχεται από Αγγλία και Ιταλία αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα