Με Σαλπιγγίδη στη Λεωφόρο

Με Σαλπιγγίδη στη Λεωφόρο

Με Σαλπιγγίδη στη Λεωφόρο

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λούκας, Χούσεν, Κατσουράνης και Μαντούρο.

Με τον Σαλπιγγίδη να συμμετέχει στην αποστολή και πιθανότατα στην 11αδα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι συνομιλίες του διεθνή επιθετικού με τους Βρύζα και Γεωργιάδη βοήθησαν τον πρώτο να ηρεμήσει και να είναι πλέον υπολογίσιμος από την τεχνική ηγεσία.


Αντίθετα, οι Λούκας και Χούσεν δεν κατάφεραν να προπονηθούν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Κατσουράνης-Μαντούρο που όμως προπονήθηκαν ατομικά. Το πρόγραμμα ήταν χαμηλής επιβάρυνσης και περιείχε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα