«Όχι» των οργανωμένων στην πρόταση Σαββίδη

«Όχι» των οργανωμένων στην πρόταση Σαββίδη

«Όχι» των οργανωμένων στην πρόταση Σαββίδη

bet365

Οι οργανωμένοι αποφάσισαν να μην αποδεχτούν την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για συμμετοχή τους στη νέα διοίκηση που ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα (2/5) το βράδυ οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι δεν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νέα διοίκηση που θέλει να φτιάξει ο Ιβάν Σαββίδης . Αυτό που θέλουν είναι μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο άμεσα προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και τις σχέσεις με την ΠΑΕ που έχουν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα.

Επίσης στη συνάντηση των οργανωμένων συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την εκδρομή στον τελικό του ΟΑΚΑ, αλλά και την μετακίνηση στη Λεωφόρο για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα