Το... μπάσιμο για Κάμπελ και το μήνυμα Πουλίδο

Το... μπάσιμο για Κάμπελ και το μήνυμα Πουλίδο

Το... μπάσιμο για Κάμπελ και το μήνυμα Πουλίδο

bet365

Η Φενέρ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά της να κλείσει τον Τζόελ Κάμπελ για τη νέα χρονιά. Για... αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άλαν Πουλίδο στην Τίγκρες κάνουν λόγο οι Μεξικανοί.

Οι Τούρκοι μετέδωσαν και την Παρασκευή το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Τζόελ Κάμπελ καλά κρατεί. Στην γειτονική χώρα γίνεται εκ νέου λόγος για επικείμενο δυναμικό... μπάσιμο της τουρκικής ομάδας για τον παίκτη με στόχο την αγορά και όχι τον δανεισμό του. Η Άρσεναλ πάντως ποντάρει και στο Μουντιάλ για να ανεβάσει και άλλο το κασέ του διεθνούς Κοσταρικανού χαφ. Την ίδια στιγμή στο Μεξικό έχει διαρρεύσει μία τοποθέτηση με... νόημα του Πουλίδο. «Κλείσαμε την χρονιά με τη νίκη στο Κύπελλο με την Τίγκρες... Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και την αγάπη για όσο καιρό ήμουν στην ομάδα», είναι η τοποθέτηση του διεθνούς κυνηγού για την Τίγκρες, που εκλήφθηκε από πολλούς ως ένας τρόπος να πει «αντίο»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα