Δύσκολα θα μείνουν Κάμπελ και Ντινγκά στον Ολυμπιακό

Δύσκολα θα μείνουν Κάμπελ και Ντινγκά στον Ολυμπιακό

Δύσκολα θα μείνουν Κάμπελ και Ντινγκά στον Ολυμπιακό

bet365

Αρκετές είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν ακόμα για τις υποθέσεις των Τζόελ Κάμπελ και Ντελβίν Ντινγκά με τον Ολυμπιακό να μην έχει σταματήσει τις προσπάθειες.

Δεν έχουν ξεπεραστεί τα... εμπόδια που υπάρχουν για τις περιπτώσεις των Κάμπελ και Ντινγκά. Ο Ολυμπιακός επιζητά να τους κρατήσει και τους δύο όμως υφίστανται δυσκολίες και ως προς το οικονομικό σκέλος αλλά και εξαιτίας της... ζήτησης που έχουν οι παίκτες και κυρίως ο Κοσταρικανός διεθνής χαφ. Βέβαια είναι σαφές πως το πιο δύσκολο μεταγραφικό ζήτημα εκ των δύο παραμένει αυτό του Κάμπελ. Για τον Ντινγκά τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα. Πάντως για τους δύο ποδοσφαιριστές ο στόχος των Πειραιωτών είναι να κλείσουν γρήγορα τα... μέτωπά τους έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν μείνουν να ενεργοποιηθεί αμέσως το plan B για τους... διαδόχους τους. Οι ερυθρόλευκες απόπειρες δεν σταματούν έτσι και αλλιώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα