Έρχονται «εκκαθαρίσεις» στον ΠΑΟΚ

Έρχονται «εκκαθαρίσεις» στον ΠΑΟΚ

gazzetta default image fallback

bet365

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα έχουμε στον ΠΑΟΚ, όπως προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης, και επανέλαβε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα(1/5). Στο νέο διοικητικό κάδρο που ετοιμάζει θα απουσιάζουν πρωτοκλασάτα μέλη της διοίκησης Βρύζα.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου με τις χθεσινές(30/4) του δηλώσεις προανήγγειλε αλλαγές στη ΠΑΕ. «Το διοικητικό συμβούλιο που δε δουλεύει σωστά πρέπει να λυθεί. Θα ζητήσω να συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο δύο άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς». Έτσι λοιπόν σήμερα είχαμε μια αναφορά του μεγαλομετόχου στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο κυρίως σ' αυτά που δεν έγιναν όλη την χρονιά. Ο Σαββίδης αντιλήφθηκε μετά από δύο χρόνια(!) και αφού ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ότι η συγκεκριμένη διοίκηση δεν προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά και του ιδίου.

Έτσι λοιπόν αφού ξεκινήσει επαφές με όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του σωματείου θα ανακοινώσει στη συνέχεια και τις αποφάσεις. Θεωρείται σίγουρο πως ο Ζήσης Βρύζας δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ καθώς ούτε και ο ίδιος το θέλει μιας και επιθυμεί την επιστροφή του σ’ ένα γνώριμο πόστο αυτό του τεχνικού διευθυντή.
Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει την θέση του προέδρου μιας και θα του φορτωθούν και όλα τα χρέη της ΠΑΕ που είναι ουκ ολίγα.

Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, κατάφερε όσο κανένας άλλος μέσα στον ΠΑΟΚ να μπλέκεται σε όλες τις αποφάσεις. Από το θέμα προπονητή και τις μεταγραφές μέχρι και το προφίλ που πρέπει να έχει το σωματείο προς τα έξω. Ο Λιθουανός σύμβουλος που πολλές φορές με τις αποφάσεις του έχει έρθει σε κόντρα με ο υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο πιθανότατα να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Όσο πιο γρήγορα γίνουν όλα αυτά τόσο πιο εύκολα θα ξεκινήσει και το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται προπονητή, παίκτες. Αυτή την στιγμή το όποιο πλάνο κι αν υπήρχε πάει προς τα πίσω καθώς μετά τις εξαγγελίες του Σαββίδη κανείς δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις τόσο σημαντικές για το μέλλον της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα