Ερυθρόλευκη διάψευση για Σαμαρά

Ερυθρόλευκη διάψευση για Σαμαρά

gazzetta default image fallback

bet365

Τα σενάρια για Σαμαρά και Ολυμπιακό φουντώνουν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν και επίσημα τα περί επαφών με τον διεθνή φορ!

Τα σενάρια για επαφές του Ολυμπιακού με τον Σαμαρά πληθαίνουν, αλλά οι Ερυθρόλευκοι φρόντισαν να τα διαψεύσουν. Μπορεί οι Βρετανοί να μιλούσαν για έντονο φλερτ, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν δίνουν συνέχεια στο θέμα διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια των Βρετανών. Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως ο Σαμαράς δεν είναι στη λίστα, αφού ψάχνει για έναν παίκτη με διαφορετικό στυλ από αυτό του «Sam». Θυμίζουμε, πως στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, ο Μίτσελ είχε τονίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για Ελληνα διεθνή και όλα τα βλέμματα «καρφώθηκαν» στον Σαμαρά, μιας και το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ τελειώνει το καλοκαίρι και δεν θα μείνει στη Σκωτία. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα θέμα, με τους Φορτούνη, Σταφυλίδη να έχουν περισσότερους πόντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα