Κυκλοφορούν τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Κυκλοφορούν τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Κυκλοφορούν τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού

bet365

Σήμερα ξεκίνησε η διάθεση Καρτών Διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014/15 που χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στην Α’ ΦΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ –έως και τις 24 Μαΐου- δίνεται προτεραιότητα στους φιλάθλους που ήταν πέρυσι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους στην ίδια θέση και σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση 15%.

Στη Β’ ΦΑΣΗ – που ξεκινά από τις 27 Μαΐου- θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας σε όλους τους φιλάθλους σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν 2014/15 που θα δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πίστεψαν στη νέα προσπάθεια και βοήθησαν την περσινή χρονιά είτε με την απόκτηση Κάρτας Διαρκείας ή/και με την εγγραφή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη σας, κράτησαν το Τριφύλλι ψηλά και απέδειξαν πως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένας Μεγάλος Σύλλογος, με Μεγάλους Φιλάθλους.

Καλωσορίζουμε, κάθε νέο Κάτοχο στην ομάδα, στη Λεωφόρο, στα όνειρα που κάνουμε για τη καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Γίνε ένα με την ομάδα και οδήγησέ τη στ' αστέρια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα