Συνάντηση με Κατσουράνη-Μανιάτη συγκαλεί ο Σάντος

Gazzetta team
Συνάντηση με Κατσουράνη-Μανιάτη συγκαλεί ο Σάντος

bet365

Τη «φωτιά» που έχει ανάψει ανάμεσα σε Κατσουράνη και Μανιάτη μετά το παιχνίδι της Τούμπας θα προσπαθήσει να σβήσει ο Φερνάντο Σάντος, βάζοντας τους στο ίδιο τραπέζι.

Ο μέσος του Ολυμπιακού εμφανίζεται να είναι ακόμα ενοχλημένος με τον «Κατσούρ» μετά το επεισόδιο στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, εξέλιξη ιδιαίτερα αρνητική για την Εθνική μας ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την επόμενη κιόλας μέρα του αγώνα και με τους δύο παίκτες ο Τάκης Φύσας, ωστόσο θα γίνουν και περεταίρω ενέργειες.

Σύμφωνα με τη «Sportday» ο Σάντος ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή της «γαλανόλευκης» και με τους συνεργάτες του και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο με ένα τετ α τετ θα μπορέσει να λυθεί το θέμα. Γι' αυτό και πρόκειται να τους καλέσουν σε κοινή συνάντηση ώστε να τα πουν από κοντά και να λυθεί οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα. Από εκεί και πέρα όμως ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει κι ομιλία προς όλους τους παίκτες όταν συγκεντρωθεί η Εθνική.

 

Τελευταία Νέα