Επιχείρηση... προσγείωσης από Αναστασίου!

Επιχείρηση... προσγείωσης από Αναστασίου!

Νίκος Αθανασίου
Επιχείρηση... προσγείωσης από Αναστασίου!

bet365

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έσταξε μέλι στους παίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά θέλει παρόμοια συνέχεια ενόψει των πλέι-οφ για να έρθει το... εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αγωνιστική του υπέρβαση με την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά η σεζόν δεν τελείωσε το βράδυ του Σαββάτου μετά το 4-1 επί του ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» έχει στα χέρια εκτός από το τρόπαιο και το καλό εισιτήριο για το Europa League έχει αποδείξει πως ταβάνει αγωνιστικό δεν υπάρχει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Στόχος είναι η πρώτη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την... πλύση εγκεφάλου, καθώς την Τετάρτη υπάρχει η πρώτη αγωνιστική στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός τεχνικός είπε στους παίκτες του:

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν μία πολύ σπουδαία επιτυχία για όλους μας. Ξέρετε πολύ καλά, όμως, πως η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι-οφ. Μόνοι μας βάλαμε τον πήχη των απαιτήσεων ψηλά με την εικόνα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην έχουμε το μυαλό στο Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα