Όταν ο Βιλανόβα σκόραρε απέναντι στον Μουρίνιο (vid)

Θάνος Σαρρής
Όταν ο Βιλανόβα σκόραρε απέναντι στον Μουρίνιο (vid)

bet365

Ο Τίτο Βιλανόβα ήταν ο πρώτος παίκτης που σκόραρε απέναντι σε ομάδα με προπονητή τον Μουρίνιο. Διαβάστε το στόρι και δείτε το video.

Ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο αδικοχαμένος Τίτο βρέθηκε αντίπαλος του Μουρίνιο στους πάγκους. Ωστόσο, όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει απέναντι σε ομάδα με προπονητή του Πορτογάλο. Στο Κύπελλο Καταλονίας του 1998, ο Βιλανόβα φορούσε τη φανέλα της Γέιδα, που αντιμετώπισε τους Μπλαουγράνα.

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τότε ήταν προπονητής ο Λούις Φαν Χάαλ. Για το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο έπαιξαν για πρώτη φορά βασικοί ο Πουγιόλ και ο Τσάβι, άφησε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον νεαρό βοηθό του. Τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Με εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ο Βιλανόβα έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε ποτέ απέναντι σε ομάδα του Special One. Στο τείχος, ήταν και ένας κοινός γνωστός τους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα...

Στο video το έμμεσο είναι αμέσως μετά τα πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα