Ανεβάζει ρυθμούς ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Ανεβάζει ρυθμούς ο Αστέρας

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα, που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των πλέι οφ, όπου αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, συνέχισε σήμερα ο Αστέρας. Οι Αρκάδες ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και σήμερα όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον Πανθυρεατικό έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν «οικογενειακό διπλό» σε όλο το γήπεδο, με τον Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, ώστε να καταλήξει σε αυτό που θα παρατάξει την προσεχή Τετάρτη (30/4) στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα