«Πάνοπλος» για την κούπα ο Παναθηναϊκός!

«Πάνοπλος» για την κούπα ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
«Πάνοπλος» για την κούπα ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Γιάννη Αναστασίου να ρίχνει το βάρος στις στημένες μπάλες.Χωρίς έκπληξη η αποστολή.

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, το «τριφύλλι» διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδος και το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, με εξαίρεση τους... γνωστούς Μπαϊράμι και Ντίνα, που έμειναν και εκτός αποστολής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα είχε ζέσταμα, ασκήσεις δύο εναντίον πέντε, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα, ενώ δόθηκε και βάρος στις στημένες φάσεις που περιελέμβανε και εκτελέσεις πέναλτι. Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Το παρών στο Κορωπί, όπως το συνηθίζει, έδωσε και ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος...

Η ενδεκάδα

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα ο Γιάννης Αναστασίου συνηθίζει να μην ανοίγει τα χαρτιά του και να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του λίγες ώρες πριν την σέντρα των παιχνιδιών. Αν ρισκάραμε μια πρόβλεψη: Κοτσόλης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά Νάνο, δεξιά Τριανταφυλλόπουλος και ο Κουτρουμπής με τον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ στη μεσαία γραμμή, ο Μπεργκ στην κορυφή και λίγο πιο πίσω του ο Πέτριτς. Θέση διεκδικεί και ο Καρέλης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα