Αφοσιωμένος στο Μουντιάλ, αποφασίζει η Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Αφοσιωμένος στο Μουντιάλ, αποφασίζει η Άρσεναλ

bet365

Την ώρα που ο Τζόελ Κάμπελ είναι πλήρως επικεντρωμένος για το Μουντιάλ η Άρσεναλ δεν έχει καταλήξει σε τελική απόφαση για το μέλλον του.

Για τον Κοσταρικανό χαφ το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν καθώς εφόσον κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μπορεί να κάνει limit up στις ποδοσφαιρικές του μετοχές και την καριέρα του. Για τον λόγο αυτό ο Τζόελ Κάμπελ -που από πολλά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως ένας εκ των πλέον ταλαντούχων παικτών που θα παίξει στον θεσμό- είναι 100% αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Θέλει να πετύχει τόσο εκείνος όσο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του όσο τίποτε άλλο. Κατά τα άλλα η Άρσεναλ δεν έχει αφήσει την υπόθεσή του καθώς εξακολουθεί να είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις είναι μεν στο τελικό στάδιο όμως ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο η Άρσεναλ να θέλει να περιμένει και το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να γνωστοποιήσει τις τελικές της προθέσεις. Άλλωστε μετά το πέρας των υποχρεώσεών του ο Κάμπελ είναι υποχρεωμένος να επανενταχθεί στην Άρσεναλ προτού γίνει το οτιδήποτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα