Γκολ, θέαμα και φιλική νίκη Ολυμπιακού

Gazzetta team
Γκολ, θέαμα και φιλική νίκη Ολυμπιακού

bet365

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές είχε ο Μίτσελ στην φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έληξε 5-3 υπέρ των «ερυθρολεύκων».

Ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ στο 18’ με σουτ μετά από ασίστ του Κολοβού, ο Παντίδος με αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Τόρες στο 39’ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους «ερυθρόλευκους», ενώ στο 50’ ο Μπουχαλάκης έκανε το 3-0.

Το τέταρτο γκολ σημείωσε στο 77’ ο Φουστέρ με πέναλτι και ο ίδιος στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ασίστ του Σαβιόλα. Οι «κυανέρυθροι» μείωσαν με δύο τέρματα του Ντούνη (63’, 78’) κι ένα του Καμπάνταη (72’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μαρκάνο, Τόρες, Πελέ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Βούρος, Μπουχαλάκης, Σαβιόλα, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Σάλιακας, Στρέζος, Καραγκούνης, Τζανακάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος.

Έπαιξαν και οι Ζυγογιάννης, Ανέστης, Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής, Μπούζας, Καμπάνταης, Σπανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρ. Ανδρονικίδης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Αντ. Σινιοράκης, Δ. Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Σπ. Μιχελής (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / -

*Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό θα είναι αυτό κόντρα στο Λεβαδειακό, την προσεχή Τρίτη, στις 16:00, στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα