Αλλαγές στο ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ

Αλλαγές στο ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ

Δημήτρης Τομαράς
Αλλαγές στο ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ

bet365

Δύο με τρεις αλλαγές πρόκειται να υπάρξουν στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Νικοπολίδης ο αντί-Βίκτορ.

Διαφοροποιήσεις πρόκειται να επέλθουν στο τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχει διαρρεύσει και νωρίτερα ο Βίκτορ Σάντσεθ αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του για να γυρίσει στην Ισπανία, κάτι που εκτός απροόπτου θα γίνει και με τον Κάρλος Λουένγκο, τον αναλυτή αντιπάλων και κουνιάδο του Μίτσελ. Η αποχώρηση των δύο συνδέεται καθαρά με την δουλειά τους και το γεγονός πως από ένα σημείο και έπειτα δεν υπήρξε η απαιτούμενη εικόνα. Παράλληλα τα σενάρια, οι φήμες και οι πληροφορίες για τον Αντώνη Νικοπολίδη συνεχίζουν να υφίστανται. Ο παλαίμαχος άσος εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που θα καλύψει το κενό του Βίκτορ ενώ φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στον Λουένγκο ο διάδοχός του θα είναι Ισπανός. Στην περίπτωση πάντως που υπάρξουν εν τέλει δύο ή και τρία άτομα που θα φύγουν θα αντικατασταθούν άμεσα και δεδομένα ο Μίτσελ θα έχει τον πρώτο λόγο πάνω σε αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα