Στιγμές... περηφάνιας για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!

Στιγμές... περηφάνιας για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!

bet365

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το Κύπελλο Ελλάδας και το gazzetta.gr σας... ταξιδεύει σε ιστορικούς τελικούς που κατέκτησαν οι δύο ομάδες!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίζουν την... χρονιά τους στο ΟΑΚΑ, αφού θέλουν πάση θυσία τον τίτλο, για διαφορετικούς, όμως, λόγους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε την χρονιά με βλέψεις τίτλου, αλλά δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός. Έτσι, το Κύπελλο αποτελεί «μονόδρομο», προκειμένου να χαρακτηριστεί επιτυχημένη η σεζόν!

Στην αντίπερα όχθη, οι «πράσινοι» έκαναν... restart και κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να παρουσιάσουν εντυπωσιακό έργο. Το Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, είναι η επισφράγιση της επιτυχίας, αλλά και οι στέρεες βάσεις για μία φουρνιά «ποτισμένη» στην επιτυχία, στην οποία το τριφύλλι ποντάρει πάρα πολλά!

Φυσικά, οι δύο ομάδες είναι... μπαρουτοκαπνισμένες σε τελικούς, έχουν ζήσει στιγμές μεγάλης δόξας. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τον 5ο τίτλο, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός, σε διπλάσιους τελικούς πάει για τον... 18ο! Το gazzetta.gr, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του 2014, σας ταξιδεύει μέσα από εικόνες σε μεγάλες στιγμές που έζησαν οι δύο σύλλογοι, από το 1939, μέχρι και το 2010!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα