Βράβευση στη Νέα Υόρκη για Ιμπαγάσα

Βράβευση στη Νέα Υόρκη για Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
Βράβευση στη Νέα Υόρκη για Ιμπαγάσα

bet365

Στον χορό του Συνδέσμου της Νέας Υόρκης θα βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες φέτος ως τιμώμενο πρόσωπο ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Προσπάθειες και για Χαβιέρ Σαβιόλα.

Για τις 23 Μαϊου είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλάθλων των Πειραιωτών στη Νέα Υόρκη. Οι προετοιμασίες των ανθρώπων του είναι ήδη σε εξέλιξη ενώ όπως είναι λογικό το ζητούμενο είναι οι εορτασμοί του θα έχουν ως επίκεντρο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Με βάση νεότερη ενημέρωση ο εκ των αρχηγών των ερυθρόλευκων, Αριέλ Ιμπαγάσα, θα δώσει το παρών στον χορό του Συνδέσμου για να βραβευθεί για την προσφορά του. Παράλληλα όπως διέρρευσε και άλλοι παίκτες των Πειραιωτών θα ταξιδέψουν για τις ανάγκες της εκδήλωσης στην Αμερική. Καταβάλλονται μάλιστα προσπάθειες ώστε να μεταβεί εκεί και ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κάνει γνωστά οι άνθρωποι του Συνδέσμου στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί και το φετινό τρόπαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα