Τι τρέχει με την υγεία του Μέσι;

Τι τρέχει με την υγεία του Μέσι;

Γιώργος Καραμάνος
Τι τρέχει με την υγεία του Μέσι;

bet365

Που οφείλονται άραγε οι εμετοί του Λιονέλ Μέσι; Θεωρίες συνωμοσίας για ντόπινγκ, θυρεοειδή, ιώσεις και έναν κουρασμένο κοντούλη που τα έχει δώσει όλα.

Η πληροφορία ότι ο Λιονέλ Μέσι έκανε και πάλι εμετό στη φυσούνα πριν την έναρξη του Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο την περασμένη Κυριακή, έχει δημιουργήσει ερωτήματα και ανησυχία. Του είχε συμβεί ξανά πριν από λίγο καιρό στο φιλικό Αργεντινή-Ρουμανία, όταν τα είχε... βγάλει στο χορτάρι την ώρα του αγώνα. Τι μπορεί όμως να του συμβαίνει τελικά και που να οφείλεται αυτό το περίεργο φαινόμενο;

Ο ίδιος είχε πει πως: «Δεν είναι κάτι. Μου έχει συμβεί πολλές φορές!» Η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη ήταν από το Σούπερ Καπ Ισπανίας το 2011 αν και σίγουρα υπάρχει προηγούμενο που πάει ακόμα πιο πίσω χρονικά. «Αυτοί οι εμετοί δεν είναι κάτι φυσιολογικό», ήταν η δήλωση του Τάτα Μαρτίνο που προφανώς δεν ήταν ήρεμος από αυτές τις εικόνες.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα έχει πέσει από καιρό πάνω στον Αργεντίνο, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Μέσι. Σε Ισπανία και Αργεντινή έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια. Από το ντόπινγκ έως και τον θυρεοειδή του παικταρά της Μπάρτσα. Κάποιοι μίλησαν ακόμα και για γρίπη, αλλά από τη στιγμή που το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί κι άλλες φορές, αυτό το σενάριο πρέπει να αποκλειστεί.

Σε άρθρο του κάποιος διατροφολόγος στην Αργεντινή έγραψε για τον σωματότυπο και την υπερπροσπάθεια του μικρού κορμιού του σε τόσο υπεράνθρωπη ένταση και ταχύτητες για τόσα χρόνια. Ισως αυτό να έχει την περισσότερη λογική απ' όσα έχουν αναφερθεί. Ωστόσο, το μυστήριο εξακολουθεί να πλανάται πάνω από τη σκυμμένη στο χορτάρι φιγούρα του. Μακάρι να έχει όντως να κάνει με αυτή την υπερπροσπάθεια ενός μικροκαμωμένου τύπου που έχει κάνει πλειστάκις την υπέρβαση και όχι με ντόπινγκ ή κάποια ασθένεια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα