Ξεκινά αναζήτηση για αντί-Παπάζογλου

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκινά αναζήτηση για αντί-Παπάζογλου

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου αφήνει τον ΟΦΗ με τον κρητικό σύλλογο να ψάχνει από τώρα τον διάδοχό του. Προσπάθειες για να μείνουν στο Ηράκλειο οι Ζε, Ντουντού και Μακρής.

Ο φορ που βοήθησε πολύ τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια αλλάζει φανέλα και στην ηρακλειώτικη ομάδα ετοιμάζονται να αρχίσουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Έτσι και αλλιώς με δεδομένες τις χρονιές που έκανε ο Θανάσης Παπάζογλου πολύ δύσκολα θα έμενε στην Κρήτη. Από εκεί και έπειτα συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης να κρατήσει στο ρόστερ τους Ντουντού, Ζε και Μακρή. Και για τους τρεις υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Όσον αφορά στις προπονήσεις αυτές πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα