Αποφάσεις της Λίγκας με απουσίες

Δημήτρης Τομαράς
Αποφάσεις της Λίγκας με απουσίες

bet365

Με τους Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα να απουσιάζουν από το Δ.Σ. επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας ενώ λήφθηκαν και άλλες αποφάσεις.

Κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Α) Επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 του πρωταθλήματος. Υπέρ της ολικής επικύρωσης ψήφισαν 12 ΠΑΕ (Ατρόμητος, Βέροια, Εργοτέλης, Καλλονή, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Πλατανιάς). Υπέρ της μερικής επικύρωσης (θέσεις 1-5) ψήφισαν δύο ΠΑΕ (Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη). Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό. Απουσίαζαν οι ΠΑΕ Άρης, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Β) Εγκρίθηκε ομόφωνα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των φετινών πλέι οφ.

Γ) Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Λίγκας προς την ΕΠΟ περί τροποποιήσεων στο καταστατικό ΕΠΟ, Πειθαρχικό Κώδικα και ΚΑΠ. Επί των εν λόγω προτάσεων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό.

Δ) Με εισήγηση του προεδρείου και ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. (μειοψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός), όπως τα θέματα διαιτησίας που σχετίζονται με την εν γένει αναβάθμιση του πρωταθλήματος να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα