Ο Λεβαδειακός ζητά δημοτικό συμβούλιο για το γήπεδο!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λεβαδειακός ζητά δημοτικό συμβούλιο για το γήπεδο!

bet365

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός δημοσιοποίησε επιστολή της με την οποία αξιώνει την σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το θέμα του γηπέδου της πόλης.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα Δήμου-Λεβαδειακού για την χρήση του δημοτικού σταδίου της πόλης. Ο μεν Λεβαδειακός υποστηρίζει πως ο Δήμος Λεβαδέων του οφείλει πολλά χρήματα και ενώ η συμφωνία τους για την χρήση του γηπέδου παραμένει σε ισχύ ενώ από την πλευρά του ο Δήμος τονίζει πως οι Βοιωτοί πρέπει να φύγουν από το στάδιο διότι έχουν... χρέη προς την δημοτική αρχή.

Το μέτωπο αυτό έχει ανοίξει για τα καλά ειδικά από την στιγμή που ο Λεβαδειακός διευκρίνισε πως δεν έχει πρόβλημα να φύγει από το γήπεδο, αρκεί να του καταβληθούν τα χρήματα που έχει λαμβάνειν. Την Πέμπτη ο Λεβαδειακός πέρασε ξανά στην αντεπίθεση ζητώντας να γίνει δημοτικό συμβούλιο και να βγουν όλα στο φως ενώ προειδοποίησε πως εάν δεν βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις σύντομα το στάδιο θα πάψει να είναι αντάξιο των προδιαγραφών της Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά η επιστολή του προς τον Δήμαρχο Λιβαδέων:

«Λιβαδειά 24-04-2014

Προς: κ. Δήμαρχο Λεβαδέων

Κοιν: κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων

ΘΕΜΑ: Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, εδώ και αρκετούς μήνες είχατε αναλάβει εσείς προσωπικά την πρωτοβουλία για την ρύθμιση των εκκρεμοτήτων, που υπήρχαν μεταξύ του ΑΠΟΔΗΛ και της ομάδας μας σχετικά με την χρήση και λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, και πιστεύαμε καλόπιστα ότι από τις δικές σας προσπάθειες θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο ζήτημα αυτό. Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται διαψευσθήκαμε, αφού οι όποιες προσπάθειές σας απέτυχαν.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανεξήγητη και ακατανόητη στάση της απερχόμενης διοίκησης του ΑΠΟΔΗΛ, που για άγνωστους σε εμάς λόγους, αντί να σκύψει σοβαρά πάνω στα προβλήματα της λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ενεργεί παράνομα και σπασμωδικά απέναντι στην Ομάδα μας. Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα μας σας ζητούμε για μια ακόμα και τελευταία φορά, να ασκήσετε τα θεσμικά σας καθήκοντα και να προκαλέσετε την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την χρήση και λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ώστε να ενημερωθεί ο λαός της πόλης, του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής για την αλήθεια αφού θα δοθεί η δυνατότητα και εμείς να τοποθετηθούμε δημόσια και να αποφασίσει κυρίαρχα και νόμιμα το Δημοτικό Συμβούλιο κάτω από το άπλετο φως της δημοσιότητας, έτσι ώστε να σταματήσει η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η συκοφάντηση της ομάδος της πόλης μας του Λεβαδειακού.

Κύριε Δήμαρχε, η πολύχρονη εμπειρία μας στη χρήση και λειτουργία των ποδοσφαιρικών Γηπέδων και Σταδίων, μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι αν δεν αντιμετωπισθούν το ταχύτερο δυνατό τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση του ΑΠΟΔΗΛ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, τότε με μαθηματική ακρίβεια το Δημοτικό Στάδιο θα αδυνατεί στο εγγύς μέλλον να εξυπηρετεί αγώνες του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας. Με εκτίμηση, για την ΠΑΕ ΑΠΟ Λεβαδειακός ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Νίκαινας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα