Σκανάρισμα σε Κολοβό-Διαμαντάκο και τελευταίες ευκαιρίες

Δημήτρης Τομαράς
Σκανάρισμα σε Κολοβό-Διαμαντάκο και τελευταίες ευκαιρίες

bet365

Οι Διαμαντάκος και Κολοβός είναι σε περίοπτη θέση στις δοκιμές του Μίτσελ για το φιλικό της Παρασκευής με τον Πανιώνιο.

Στην 20άδα του Μίτσελ είναι οι πιτσιρικάδες Χουτεσιώτης, Στρέζος, Σαλιάκας (που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και θα πάρει ευκαιρίες από τον Ισπανό) και Βούρος. Από εκεί και έπειτα στην αποστολή για τον Πανιώνιο είναι οι Μασάντο, Παπάζογλου, Τόρες και Πελέ που έχουν ουκ ολίγες πιθανότητες να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, ο Ιμπαγάσα που είναι... μετέωρος και ο Μαρκάνο για τον οποίο φαίνεται να υπάρχει από τον προπονητή του Ολυμπιακού η διάθεση να επιζητά την παραμονή του παρότι δεν έχει πείσει και παραμένει στον... αέρα.

Για κάποιους εκ των προαναφερθέντων ίσως και να είναι οι τελευταίες τους ευκαιρίες αυτές. Από τους σίγουρους του ρόστερ της επόμενης σεζόν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι οι Φουστέρ, Σαβιόλα και Παπαδόπουλος (σ.σ. αν και για τους δύο τελευταίους έχουν διαρρεύσει διάφορα για το μέλλον τους το τελευταίο διάστημα). Αυτούς που όμως θέλει να δει πιο πολύ στο ματς ο Μίτσελ είναι οι Διαμαντάκος και Κολοβός ενώ θα τσεκάρει και την ετοιμότητα του Βλαχοδήμου, που δεν έχει κάνει πάντως και τόσο καλή χρονιά.

Ο φορ που έπαιξε φέτος στον Εργοτέλη και ο πρώην πλέον παίκτης του Πανιωνίου (σ.σ. για τον οποίο έχει ακουστεί πάντως και σενάριο για Ατρόμητο) είναι οι παίκτες που έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν ο Μίτσελ και γι' αυτό θα επιδιώξει να αποκτήσει μία όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα γι' αυτούς. Κατόπιν τούτου υπολείπονται οι υπό δοκιμή και προερχόμενοι από δανεισμό Μπουχαλάκης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης και Τζανακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα