Ποιους επέλεξε για τον Πανιώνιο ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ποιους επέλεξε για τον Πανιώνιο ο Μίτσελ

bet365

O Mίτσελ ξεκινά τις δοκιμές του για τη νέα χρονιά. Ποια αποστολή διάλεξε για το φιλικό της Παρασκευής με τον Πανιώνιο.

Το πρώτο από τα δύο φιλικά που έχει προγραμματίσει για τις προσεχείς ημέρες, δίνει την Παρασκευή ο Ολυμπιακός. Πρώτος εκ των δύο αντιπάλων του θα είναι ο Πανιώνιος, με τον οποίο θα κοντραριστεί το μεσημέρι (στη 1) στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών (σ.σ. κλειστό και για τον κόσμο και για τα ΜΜΕ).

Στον αγώνα αυτό στράφηκε περισσότερο το ενδιαφέρον και η δουλειά που έγινε αφορούσε στην τεχνική και την κατοχή της μπάλας. Ο Ντινγκά δεν γυμνάστηκε, αφού έχει συμπτώματα κρυολογήματος, ενώ ο Βαλντές έκανε θεραπεία για το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί. Ο Βέργος έκανε ατομικό. Ο Μίτσελ θα έχει, κόντρα στον Πανιώνιο, την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα ποδοσφαιριστών οι οποίοι επέστρεψαν στου Ρέντη μετά τον δανεισμό τους.

Αναλυτικά η αποστολή για το φιλικό αυτό έχει ως εξής: Χουτεσιώτης, Στρέζος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Κολοβός, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Τζανακάκης, Τόρες, Βλαχοδήμος και Βούρος. Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει και φιλικό με τον Λεβαδειακό για τις 29 του τρέχοντος μηνός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα